Lösemi ile yaşamak – 3 –” üzerinde 12 yorum

  1. Bu yazı size mi ait yoksa alıntı mı bilemedim fakat altında isminiz olduğuna göre sizin olmalı ve bu durumda lösemi teşhisi konan da siz olmalısınız. Rabbimden sizin için acil hayırlı şifalar dilerim. Annem vesilesiyle lösemiyi yakından bilen bir kardeşiniz olarak yazıyı çok beğendiğimi de ayrıca belirteyim. Rabbim Yâr ve yardımcınız olsun. Amin..

    Beğen

  2. Amin ecmain. Blogda Abdülkadir Geylani (ks) hazretlerinin her gün yapılan kıymetli duası adında yan menüde sabit duran bir dua var. Bir kardeşiniz olarak o duayı yapmanızı ehemmiyetle tavsiye ediyorum. Ehemmiyetle tavsiye ediyorum. Lösemiden iyileşen çok kişi var dilerim Rabbimden inşallah sizi de onların arasına katsın tez zamanda hayırlı şifanızı versin şafi ismi ile size tecelli buyursun. Sormak istediğiniz bir husus olursa lütfen bloga yorum bırakın. Sizi Rabbime emanet ederim..

    Beğen

    • Şu bloglarda her ayrıntıyı yazmak mümkün olmuyor ki. Hastanede yatarken Manevi boyutta çok güzellikler yaşattı Rabbim. Benim sizin bloğunuzu takibe başlamamda bile bir tevafuk varmış. Hastanede kendimi iyi hissetmediğim ve ateşimin olduğu bir vakit Hz. İbrahim a.s ‘ın adı geçen bir dua ettirildi bana. Ateşim ilaçsız düştü ki nötropeni ateşi normalde ilaçsız düşmez. Eve çıktığımda ilk sizin bloğunuza baktım, günlük edebileceğim bir dua ararken Abdulkadir Geylani ( ks ) hazretlerinin etmiş olduğu dua ile karşılaştığım an hayretler içinde kalmıştım. Neden hayret ettiğimi buradan yazamayacağım. Sizin eklemiş olduğunuz dua https://ihyaca.wordpress.com/category/fethur-rabbaniden-dualar/page/2/

      Tavsiye ettiğiniz duayı da inşaAllah okumaya başlayayım. Rabbim amellerinizi, hizmetlerinzi kabul etsin. Siz de Rabbime emanet olunuz.Sağlık ve afiyet içinde ömrünüz olsun.

      Beğen

  3. Bu hastalığı ve tedavi sürecini iyi bilen bir kardeşiniz olarak sizlere naçizane bir hatırlatma yapmak istiyorum. Size henüz piyasaya sürülmemiş yurtdışından gelen pahalı ilaçlardan sizden onay imzası alarak yani tüm sorumluluğu size bırakarak içmenizi isterlerse sonradan pişmanlık yaşamamak için bu konuyu çok iyi tahlil edin. Bir de bitkisel tedaviden bahsetmişsiniz ki oldukça isabetli düşünmüşsünüz. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin peşpeşe iki yorum oldu kusura bakmayın..

    Beğen

    • Amin…İlginize, dualarınıza, tavsiyelerinize çok teşekkür ederim. Rabbim razı olsun. Bende zaten tevafuken normal kemoterapi protokolunu tamamlayamadılar ve Rabbim biliyor zaten hiç istememiştim. İlk kürde kanama geçirince devamına cesaret edemediler. Ömür rabbimizden fakat yaşayarakta gördüm ki hastalar kemoterapiden ve yan etkilerinden dolayı çok eziyet çekerek vefat ediyorlar. Yurtdışından 10/ 10 uyumlu ilik bulunmasına rağmen nakli kabul etmedim. Hem Doktorumun otoimmün hastalığımdan dolayı sıcak bakmaması hem de büyüklerimizden gelen manevi işaretlerin uyumlu olmasından dolayı ailece bu yönde karar aldık. Şu an günlük içtiğim çörekotu yağı var onu da Sevgili Peygamberimiz s.a.v ‘in çörekotu hakkındaki sözüne istinaden sünnet niyetiyle kullanıyorum. Bi de günde üç adet acı kayısı çekirdeği tüketiyorum B 17 vitamini içerdiği için. Rabbim dermanını yaratmadığı hiç bir dert yoktur. Lösemiye de iyi gelecek bir bitki vardır. İnşaAllah bir Allah’ın (c.c) kuluna bulmak nasib olur ve insanların kemoterapiden kurtarılmasına vesile olur.

      Allah c.c razı olsun.

      Beğen

  4. Çok haklısınız buradan her ayrıntı konuşulmuyor. Mail atarsanız özelden görüşebiliriz telefon bağlantısı da eğer uygun görüp arzu ederseniz kurabiliriz. Rabbimiz her şey için bir vesile yaratıyor bizi de birbirimizde mevcut bilgilerle hayırlara vesile eyler inşallah. Sizin de söylediğiniz gibi Allah’ın izniyle geçecek inşallah ,

    Beğen

  5. – Otuz birinci Kural:
    Hakk’a yakınlaşabilmek için kadife gibi bir kalbe sahip olmalı. Her insan şu veya bu şekilde yumuşamayı öğrenir. Kimi bir kaza geçirir, kimi ölümcül bir hastalık, kimi ayrılık acısı çeker, kimi maddi kayıp…Hepimiz kalpteki katılıkları çözmeye fırsat veren badireler atlatırız ama kimimiz bundaki hikmeti anlar ve yumuşar, kimimiz ise ne yazık ki daha da sertleşerek çıkar….
    Şems-i Tebrizi

    Yazdıklarınızı okuyunca aklıma Şems-i Tebrizi’nin bu kuralı geldi, paylaşmak istedim. Yazdıklarınızdan anlayabildiğim kadarıyla, Kadife gibi bir kalbe ulaşmışsınız, her şerde bir hayır gizlidir sırrına, şerdeki hayrı görebilmek güzelliğine kavuşmuşsunuz…
    Tüm kalbimle sizin için Allah’tan iyilikler diliyorum, acil şifalar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun inşallah…

    Beğen

  6. Kıymetli kardeşim.
    Murat beyin organik tedavisini mutlaka değerlendirin
    Ancak
    Bir hekim olarak
    Murat beyde ciddi bir ön yargı var
    Ne yani
    30 40 50 yıldır bu mesleğin içinde olan bizler
    Beyin taşımıyor muyuz?
    Gazete küpürleri ile deperlendirme yapmayın.
    Lütfen.

    Ayrıca
    Dua
    Şifa için yapılmaz.
    İbadet için yapılır
    İhlâslı bir duanın neticesi de şifadır.
    Acil şifalar dilerim
    Ki
    Sizi dualarıma katıyorum
    Saygılar sunuyorum

    Beğen

  7. Sayın Dr. Mustafa Akman Hocam

    Çok teşekkür ederim. Allah c.c razı olsun sizden. Son derece memnun eden yorumlarınız moral oldu benim için.

    İnsanoğlu zarar gördüğü etkenlere karşı alternatifler üretmeye meyilli oluyor. Son yıllarda ilaçların yan etkileri hakkında bilinç sahibi oldukça ve dünya şifahanesindeki bitkilerin etken maddeleri ve faydaları öğrenildikçe işlenmemiş ve doğal haliyle kullanıma doğru bir istek gelişti. Pek tabii ki bilgi sahibi olanların dışında istismara meyilli bazı şahısların sırf maddi kazanç uğruna bu boşluğu doldurmak için ortaya çıkmaları ve hüsran yaşanmasına sebeb olmaları insanda bitkisel tedaviye karşı olmasa da doğru tedavi edicilere ulaşamama tedirginliği oluşturuyor. Her ne kadar herbalistler, fitoterapistler ve tıp doktorları arasında zaman zaman kutuplaşma, birbirlerinin alanı tecrübesi bilgisi hakkında olumsuz konuşmalar olsa da nihayi olarak pozitif bilim alanına giren tıbdan vazgeçilemez ve sizin de dile getirdiğiniz 30 40 50 yıllık birikimlerin yabana atılması mümkün değil. Tedavide birbirlerine alternatif olabilseler de semptomlardan yola çıkarak ayrıştırma, teşhis etme, hastalığı adlandırma ve somutlaştırma bilim dışında mümkün değildir.

    İnsan sağlığını korumaya dönük yola çıkan her oluşumun, departmanın, görevlilerin ve sağlık politikalarının hastalık tedavisinde – ilaç imalatı yönünden – kâr elde etme aracı olarak kullanılması değil, yan etkileri yönünden sıfır noktasında zarar vermeyi hedeflemeleri beklenir. Bu beklenti özellikle kanser grubunda karşılanmadığı sürece hastalar modern tıb ile fitoterapistler arasında gelgitler yaşamaya devam edecek gibi görünüyor.

    Hz. Eyyûb a.s ‘ın hastalığı sürecindeki sabrı , tövbesi, ihlasla dua ile münacatı ve neticesinde şifaya kavuşması tüm hastalara örnek alınması gereken bir yaşamdır. Hastalığımın devam ettiği bu süreçte şunu düşünüyorum hep; Hz. Eyyûb a.s’ı kim iyileştirdi ? Onu iyileştiren dilerse beni de iyileştirmez mi ?

    Evet, o bir peygamberdi ve onu vasıtasız iyileştirmiş olabilir. Banada şifa nasib edecekse ve vasıtasız değilde vesile kullanacaksa bu bir doktor olabilir, fitoterapist olabilir, bir bitki olabilir, bir dua olabilir, bir tebessüm olabilir, bir sevgi olabilir, bir tövbe olabilir… Umutsuz değilim :)

    Değerli Hocam, sağlıklı huzurlu günler diler, saygı ve hürmetlerimi sunarım.

    Beğen

Sizin Yorumunuz